Print | Tilbage

Pierre-Emerick Aubameyang begejstret for Arsenals fremtiden efter Wenger

Af Peter H. Nielsen 14-05-2018 - kl. 21:02

Arsenal-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang ser lyst på klubbens fremtid, selvom Arsene Wenger stopper, og der skal findes en ny manager.

Aubameyang sluttede en god halvsæson, ved at sikre sejren i Wengers sidste kamp for Arsenal, da ”the Gunners” vandt 1-0 mod Huddersfield søndag, i en ellers skuffende sæson. Sejren gør at Arsenal endelig har fået point på udebane i 2018 som det sidste hold af alle de fem bedste rækker i England.
Men Aubameyang er overbevist om, at der er gode tider på vej for den trup som Wenger efterlader.

"Ja, selvfølgelig", sagde rekordkøbet, da han blev spurgt, om han så frem mod næste sæson. "I de seneste par uger har vi spillet godt. Vi har mange unge spillere, og det vil være godt for den nye manager. Det ser godt ud for fremtiden, og jeg er sikker på, at næste sæson vil blive god."

I en underlig halvsæson, hvor Aubameyang ikke var med i Europa League kampen, men kun spillede i Premier League, hvor Arsenals rolle var udspillet, scorede den tidligere Borussia Dortmund angriber 10 Premier League mål for klubben - i 12 kampe - hurtigere end nogen anden Arsenal-spiller.

"Det var vigtigt for os, fordi det var chefens sidste kamp", sagde han. "Det var vigtigt, vi vandt denne kamp for ham. Vi gav ham et stort bifald. Det var specielt at jeg scorede målet, og jeg er meget glad. Det var også vores første tre point på udebane i år."

Aubameyang spillede mindre end fire måneder under Wenger, og sagde at managerens meddelelse i sidste måned havde overrasket ham.

"Dette er livet. Dette er fodbold og nogle gange ved man aldrig hvad der sker. Jeg er glad for at spille for ham. Jeg lærte meget. Det var ikke meget tid at arbejde med ham, men jeg lærte meget, og jeg er glad for at være her."

Gabons landsholdsspiller scorede i sin debut i Arsenals 5-1-sejr mod Everton i februar, men måtte vente yderligere en måned før sit næste mål i 2-1-nederlaget til Brighton.

"I starten var det virkelig svært, for jeg tror ikke jeg var fysisk klar. Jeg ikke spillede i januar, hele måneden.", tilføjede han. "Det var ikke nemt, men efter meget arbejde fandt jeg min form igen, og jeg har scoret nogle mål - takket være mine holdkammerater selvfølgelig - fordi vi har arbejdet hårdt."
Pierre-Emerick Aubameyang kan nu holde sommerferie, da Gabon ikke er med i sommerens VM.

Seneste 3 nyheder om Arsenal Denmark
15. september 2018 - kl. 19:56
GunAction 1 på vej

15. september 2018 - kl. 12:44
Arsenal Denmark Generalforsamling 2018

15. august 2018 - kl. 20:49

Seneste 3 nyheder om Arsenal FC
15. september 2018 - kl. 19:56
GunAction 1 på vej

15. september 2018 - kl. 12:44
Arsenal Denmark Generalforsamling 2018

1. september 2018 - kl. 21:08
Kan Arsenal slå oprykkerne fra Cardiff?

LeoVegas
Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS
Afstemning

Hvem kunne du tænke dig som gæst til fanklubbens generalforsamling i 2018?
Sammy Nelson, Pat Rice eller én af de andre gamle legender
Emmanuel Eboué - han har brug for opmuntring
Ray Parlour - han har vundet mere end de fleste
David O'Leary - manden med flest Arsenal kampe
Perry Groves - han kan drikke hele fanklubben under bordet
Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser