Print | Tilbage

Status på de udlånte spillere

Af Nicolai Christensen 21-01-2018 - kl. 16:56

Arsenal har i denne sæson udlånt fem spillere fra 1. holdstruppen, men hvordan har de egentlig klaret sig?

joel campbell tottenham
Er Campbell en færdig mand i Arsenal?
I en sæson med svingende resultater og nyheder om en kritisk måde at lede klubben på, så glemmer man nogle af de spillere, der spiller et andet sted i Europa, men som stadig er ejet af Arsenal. Arsenal udlånte i sommers fem spillere ud, så de kunne få mere konstant spilletid end hvad de stod til at få i Arsenal. De fem spillere der er at tale om er Damian Martinez (udlånt til Getafe), Carl Jenkinson (udlånt til Birmingham,) Joel Campbell (udlånt til Betis), Takuma Asano der anden sæson i træk er udlånt til Stuttgart og til sidst så er Lucas Perez udlånt til sin gamle klub Deportivo La Coruna.

Damian Martinez: Han har i det meste af sæsonen været 2. målmand efter Vicente Guaita. Martinez stod en ganske god pre-season i Arsenal, så han må have været ret skuffet over manglende spilletid. Men en skade til Guaita har gjort at han har fået chancen i Getafe målet her i starten af 2018, og det er blevet til nogle godkendte præstationer, dog med muligheder for forbedringer, hvis hans mål er at blive 1. målmand i Arsenal på længere sigt.

Carl Jenkinson: Carl Jenkinson har i mange år været en meget udskældt spiller fordi han har set usikker ud når han har spillet, og når han så endelig var kommet ind i en stime med gode præstationer så er han blevet skadet, og sådan har det også været i Birmingham. EN enkelt kamp er det blevet til i Birmingham trøjen, som pudsigt nok har den tidligere Spurs manager Harry Redknapp som træner, og hvem ved måske er der noget der spiller ind der? Men en ting er helt sikkert, Carl Jenkinson spiller sig nok aldrig ind på Arsenal højre backen som førstevalg.

Joel Campbell: Campbell har igennem sin Arsenal tid næsten altid været udlånt, men aldrig blevet solgt, så Wenger må igennem årene have set et eller andet i ham, men det virker også underligt at blive ved med at udlåne ham ud. Vi husker ham nok bedst fra 14/15 sæsonen hvor han spillede 30 kampe for Arsenal, men efter det lader det til at det er gået ned ad bakke. Han har udtalt at han håber på at forlade Arsenal hurtigst muligt, så han kan få karrieren på rette køl igen et andet sted. Han har i år spillet et antal kampe, der kan tælles på én hånd, med middelmådige præstationer. Så vi har nok set det sidste til den 25-årige costaricaner i Arsenal trøjen.

Takuma Asano: Vi har endnu ikke set Asano i en Arsenal trøje, men mon ikke vi kommer til det på et eller andet tidspunkt. Arsenal hentede faktisk Asano for to år siden, men har i al den tid været udlånt til Stuttgart, hvor han i den første sæson var med til at rykke dem op i Bundesligaen, en sæson hvor han faktisk spillede de fleste kampe, med et fornuftigt antal mål. Han har i år spillet i lidt over halvdelen af kampene med et mål til følge, med en plads enten på en af kanterne eller i angrebet, så på det plan minder han lidt om den næste spiller vi skal snakke om. M.h.t. spilletiden ser det fint ud for den 23-årige japaner i Stuttgart.

Lucas Perez: Den sidste udlånte spiller er Lucas Perez. Lucas, som der står på hans trøje, blev hentet sidste sommer i netop Deportivo, hvor han havde lavet mange mål. Han spillede faktisk fint i de kampe han fik spilletid i sidste sæson, desværre for ham blev det bare ikke til så mange. Han har i år optrådt i størstedelen af kampene i Deportivo, det har dog ikke blevet til så mange mål som man havde kunnet ønske sig. Lige nu er hans mål total på fire med to assist til følge, men vigtigst af alt så spiller han. Hvis Arsenal her i slutningen af vinduet eller til sommer går ud og køber en angriber til, som der har været snak om, så kunne hans tid i Arsenal godt se ud til at være ovre. Så det bliver spændene at se hvad der sker med spanieren.

Seneste 3 nyheder om Arsenal Denmark
19. august 2018 - kl. 18:44
Arsenal Denmark Generalforsamling 2018

15. august 2018 - kl. 20:49

11. august 2018 - kl. 16:24
Premiere salg i webshoppen

Seneste 3 nyheder om Arsenal FC
19. august 2018 - kl. 18:44
Arsenal Denmark Generalforsamling 2018

15. august 2018 - kl. 20:49

11. august 2018 - kl. 16:24
Premiere salg i webshoppen

LeoVegas
Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS
Afstemning

Hvem kunne du tænke dig som gæst til fanklubbens generalforsamling i 2018?
Sammy Nelson, Pat Rice eller én af de andre gamle legender
Emmanuel Eboué - han har brug for opmuntring
Ray Parlour - han har vundet mere end de fleste
David O'Leary - manden med flest Arsenal kampe
Perry Groves - han kan drikke hele fanklubben under bordet
Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser