Print | Tilbage

Wenger hylder bagkæden

Af Peter H. Nielsen 27-11-2017 - kl. 21:24

Arsene Wenger hylder det fremragende arbejde fra hans back-kæde, da Arsenal holdt målet rent for anden kamp i træk i 1-0 sejren mod Burnley.

Wenger kan glæde sig over den defensive organisation, efter at holdet har holdt målet rent i to kampe i træk i Premier League
Wenger kan glæde sig over den defensive organisation, efter at holdet har holdt målet rent i to kampe i træk i Premier League
Det var Alexis Sanchez der afgjorde kampen med et straffespark i overtiden, men Arsenal ville have haft en meget besværlig opgave i anden halvleg, hvis deres forsvar, og til tider Petr Cech ikke holdt stand mod Burnley i første halvleg.

"Vi vandt 1-0, men jeg vil gerne lykønske vores tre centerbacks igen i dag, fordi de gjorde et fremragende stykke arbejde," udtaler Wenger til Arsenals hjemmeside.

"Jeg giver os kredit, fordi vi ikke lukkede mål ind. Vores forsvar fungerede godt igen, og vi var vedholdende i anden halvdel. Vi bevarede hovedet koldt, og fik til sidst det straffe vi ønskede. Første halvleg var en lige kamp, men i anden halvdel var det os der dominerede. "

"Vi ændrede vores organisation lidt i pausen, og jeg fortalte spillerne, at vi var på 80 procent af, hvad vi kan", sagde Wenger. "Vi var nødt til at få mere ud af os selv i anden halvleg, og jeg syntes vi gjorde det meget bedre”.

"Jeg syntes at uafgjort ville have været en skuffelse, selvom Burnley er et meget godt hold. Man forstår når man ser dem, hvorfor de er et meget godt hold og hvorfor de har 22 point.

"Vi var på toppen efter Tottenham, og jeg synes, det var vigtigt at presse på igen for at styrke holdets tro og ambition."
Seneste 3 nyheder om Arsenal Denmark
5. december 2017 - kl. 13:22
Julesalg i Arsenal Denmarks webshop

5. december 2017 - kl. 12:52
Nye varer i webshoppen

22. november 2017 - kl. 19:43
Klubtur: Arsenal - Southampton

Seneste 3 nyheder om Arsenal FC
9. december 2017 - kl. 15:58
14 mål og 8 assists - hvorfor er front-trioen så skarpe sammen?

8. december 2017 - kl. 19:34
Hårdt program venter for resten af december

5. december 2017 - kl. 13:22
Julesalg i Arsenal Denmarks webshop

Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
SpilXperten
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS
Arsenal Denmark Android App
Afstemning

Hvor ofte besøger du Arsenal.dk?
En gang om dagen
Måske et par gange om ugen
Højest en gang om ugen
Kun når jeg trykker ind via et link på facebook
Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser