Print | Tilbage

Wenger: Özil ser skarp ud

Af Nicolai Dvinge 24-11-2017 - kl. 22:38

Da Arsenal i forrige weekend besejrede Tottenham, lignede Özil en mand i sit livs form. Her forklarer manager, Arsene Wenger, hvorfor Özil præsterer på et højt niveau lige nu.

Efter North London Derby, blev Mesut Özil kåret til banens bedste spiller efter en pragtpræstation. Da kampen havde mødt sit slutfløjt, udtalte Arsene Wenger til arsenal.com, hvorfor Özil ser så skarp ud for tiden.

- Mesut har arbejdet hårdt og er i utrolig god form i øjeblikket. Det er derfor du ser ham så skarp for tiden, udtaler chefen i et interview.

- Hans tekniske kvaliteter har altid været der, men han har tilføjet en mere beslutsom attitude til sit spil, og det er det, du ønsker fra ham.

- Moderne fodbold er meget krævende, fysisk såvel som mentalt, og Mesut er i meget bedre fysisk form end han nogensinde har været.

- Alle fodboldspillere ønsker at være en stjerne, og når de ikke føler de præsterer på det niveau, der er forventet af dem, bliver de virkelig skuffede. Den bedste måde at opnå det på, er hårdt arbejde og at vise fansene, at du har den kvalitet, som de forventer af dig.

Trods den fornemme form Özil har vist, har han stadig ikke underskrevet en ny kontrakt med Arsenal. Det betyder, at han i vinterens transfervindue frit kan skrive kontrakt med andre klubber til efter sommeren. Lige nu florerer der rygter om, at Barcelona har set sig lune på den elegante tyske Verdensmester, og at Arsenal vil acceptere et bud på 20 million euro. Hvorvidt der er hold i disse rygter, er stadig uvist. Det er dog normalt meget pålidelig catalonske medier der bringer rygtet.

Özil er dog stadig Arsenalmand, og vi kan kun håbe på, at den gode form fortsætter i søndagens kamp mod Burnley. Kampen spilles på søndag klokken 15.
Seneste 3 nyheder om Arsenal Denmark
5. december 2017 - kl. 13:22
Julesalg i Arsenal Denmarks webshop

5. december 2017 - kl. 12:52
Nye varer i webshoppen

22. november 2017 - kl. 19:43
Klubtur: Arsenal - Southampton

Seneste 3 nyheder om Arsenal FC
9. december 2017 - kl. 15:58
14 mål og 8 assists - hvorfor er front-trioen så skarpe sammen?

8. december 2017 - kl. 19:34
Hårdt program venter for resten af december

5. december 2017 - kl. 13:22
Julesalg i Arsenal Denmarks webshop

Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
SpilXperten
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS
Arsenal Denmark Android App
Afstemning

Hvor ofte besøger du Arsenal.dk?
En gang om dagen
Måske et par gange om ugen
Højest en gang om ugen
Kun når jeg trykker ind via et link på facebook
Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser