Print | Tilbage

Wenger: Özil ser skarp ud

Af Nicolai Dvinge 24-11-2017 - kl. 22:38

Da Arsenal i forrige weekend besejrede Tottenham, lignede Özil en mand i sit livs form. Her forklarer manager, Arsene Wenger, hvorfor Özil præsterer på et højt niveau lige nu.

Efter North London Derby, blev Mesut Özil kåret til banens bedste spiller efter en pragtpræstation. Da kampen havde mødt sit slutfløjt, udtalte Arsene Wenger til arsenal.com, hvorfor Özil ser så skarp ud for tiden.

- Mesut har arbejdet hårdt og er i utrolig god form i øjeblikket. Det er derfor du ser ham så skarp for tiden, udtaler chefen i et interview.

- Hans tekniske kvaliteter har altid været der, men han har tilføjet en mere beslutsom attitude til sit spil, og det er det, du ønsker fra ham.

- Moderne fodbold er meget krævende, fysisk såvel som mentalt, og Mesut er i meget bedre fysisk form end han nogensinde har været.

- Alle fodboldspillere ønsker at være en stjerne, og når de ikke føler de præsterer på det niveau, der er forventet af dem, bliver de virkelig skuffede. Den bedste måde at opnå det på, er hårdt arbejde og at vise fansene, at du har den kvalitet, som de forventer af dig.

Trods den fornemme form Özil har vist, har han stadig ikke underskrevet en ny kontrakt med Arsenal. Det betyder, at han i vinterens transfervindue frit kan skrive kontrakt med andre klubber til efter sommeren. Lige nu florerer der rygter om, at Barcelona har set sig lune på den elegante tyske Verdensmester, og at Arsenal vil acceptere et bud på 20 million euro. Hvorvidt der er hold i disse rygter, er stadig uvist. Det er dog normalt meget pålidelig catalonske medier der bringer rygtet.

Özil er dog stadig Arsenalmand, og vi kan kun håbe på, at den gode form fortsætter i søndagens kamp mod Burnley. Kampen spilles på søndag klokken 15.
Seneste 3 nyheder om Arsenal Denmark
19. august 2018 - kl. 18:44
Arsenal Denmark Generalforsamling 2018

15. august 2018 - kl. 20:49

11. august 2018 - kl. 16:24
Premiere salg i webshoppen

Seneste 3 nyheder om Arsenal FC
19. august 2018 - kl. 18:44
Arsenal Denmark Generalforsamling 2018

15. august 2018 - kl. 20:49

11. august 2018 - kl. 16:24
Premiere salg i webshoppen

LeoVegas
Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS
Afstemning

Hvem kunne du tænke dig som gæst til fanklubbens generalforsamling i 2018?
Sammy Nelson, Pat Rice eller én af de andre gamle legender
Emmanuel Eboué - han har brug for opmuntring
Ray Parlour - han har vundet mere end de fleste
David O'Leary - manden med flest Arsenal kampe
Perry Groves - han kan drikke hele fanklubben under bordet
Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser