Print | Tilbage

Wenger: Aldrig har jeg set et så forenet og fokuseret hold

Af Nicolai Dvinge 03-11-2017 - kl. 09:21

Arsene Wenger har igennem tiden bygget nogle af de bedste hold til at bære Arsenaltrøjen, men han insisterer på, at han aldrig har set et hold så ”forenet og fokuseret” som den nuværende trup.

arsenal players goal
Denne sæson har været et skridt ind i det ukendte for Arsenal, med det første forsøg i den fornyede Europa League, efter næsten to årtier med Champions League fodbold.

Arsene Wenger har valgt at benytte sig af et rotationssystem, der effektivt har set ham gøre brug af en start 11’er i Premier League, og en helt anden i Europa League og Carabao cuppen. Noget der har fungeret godt, og her fortæller Arsene Wenger til arsenal.com hvorfor:

- Personligt tror jeg, hvad der behager mig mest er, hvor fokuseret hele holdet er i hver enkelt kamp. Det er første gang i mit liv, at jeg ser hvor fokuseret og forenet hele holdet er.

- Jeg er virkelig ærlig når jeg siger det. Du kan ikke sige, at en eneste spiller har taget let på det i nogen som helst turnering. Holdets fokus har været enestående.

- Nøglen til denne succes er den gode forståelse der er på holdet, fortsatte chefen. De kender alle sammen hinanden godt og har spillet sammen i et stykke tid. Der har været positive og negative oplevelser, og de har altid reageret godt, og jeg ved, der er respekt inden for truppen. Det er den vigtigste ingrediens.

I gårsdagens kamp mod Røde Stjerne var der ingen undtagelse – også her holdte Arsene Wenger fast i sin politik om at rotere truppen. 11 nye ansigter blev sendt på banen, i forhold til hvad vi så mod Swansea. Og det har han en god forklaring på:

- Selv i træningen, når vi spiller de to start 11’ere mod hinanden, er det meget tæt. Jeg er gået ind i en rotationspolitik, og det vil jeg i øjeblikket gerne holde fast i. Jeg må sige, at jeg er tilfreds med kvaliteten af vores præstationer i samtlige turneringer.

Næste kamp er på søndag den 5/11, når turen går til Manchester og Etihad, i en yderst vigtig kamp, hvor point på kontoen virkelig ville lune. Og mon ikke det bliver med en helt ny startopstilling, end hvad vi så mod Røde Stjerne.

Seneste 3 nyheder om Arsenal Denmark
20. juni 2018 - kl. 20:34
Nyt om billetsalget til den kommende sæson

20. juni 2018 - kl. 20:30
Klubture i sæsonen 2018/19

10. juni 2018 - kl. 18:28
Nye Arsenal trøjer for 2018-19

Seneste 3 nyheder om Arsenal FC
20. juni 2018 - kl. 20:34
Nyt om billetsalget til den kommende sæson

20. juni 2018 - kl. 20:30
Klubture i sæsonen 2018/19

20. juni 2018 - kl. 17:06
Tysk invasion

Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
SpilXperten
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS
Afstemning

Hvem kunne du tænke dig som gæst til fanklubbens generalforsamling i 2018?
Sammy Nelson, Pat Rice eller én af de andre gamle legender
Emmanuel Eboué - han har brug for opmuntring
Ray Parlour - han har vundet mere end de fleste
David O'Leary - manden med flest Arsenal kampe
Perry Groves - han kan drikke hele fanklubben under bordet
Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser