Print | Tilbage

Det nye kuld

Af Nicolai Christensen 31-10-2017 - kl. 19:31

Hvilke af de unge talenter fra akademiet skal i fremtiden være med til at bringe Arsenal til top? Arsenal har i flere år været anerkendt for deres succesfulde akademi, men er der nogle af spillerne derfra, der i fremtiden kan løfte Arsenal til toppen, og måske gå i fodsporene på spillere som Jack Wilshere, Francis Coquelin, Hector Bellerin og Alex Iwobi.

Krystian Bielik 19 år: Bielik ankom i 2015 fra Legia Warszawa til Arsenal. Allerede dengang da han kun var 17, blev han udråbt til det måske største talent i polsk fodbold, og det fik Arsenal til at hente ham. Han spillede således et par kampe i Pre-season i sommers. Hans foretrukne position er midterforsvar, men har til tider også spillet en defensiv midt.

Joe Willock 18 år: Joe Willock kommer fra en søskendeflok på tre drenge (Chris Willock og Matty Willock), der alle er på vej til at skabe sig nogle store karriere. Han slog for alvor sit navn fast på Pre-season turen til Asien, hvor han fik vist sig frem i flere kampe. Han er en klassisk 8´er type, der er dygtig på bolden og kommer med frem til chancerne, men han har også vist at han godt kan sætte sig igennem med nogle tacklinger inde på midten. Han har også allerede spillet to kampe i dette års Europa League hvor han har givet et godt indtryk.

Reiss Nelson 17 år: Nelson er vel nok den unge spiller, der er mest hype omkring lige for tiden, og det er der god grund til. Det kun 17-årige stortalent viste en masse gode ting på Pre-season turen, der blev toppet med en assist til Emirates Cup, hvor han spillede virkelig godt i en kamp mod Benfica, hvor han bl.a. fik vist nogle af hans dribleevner. Han har indtil videre kun fået chancen på højre wingback, på trods af at hans foretrukne position er længere fremme på banen, på en kant. Han er lige nu den som det ser ud til, at vi som Arsenalfans skal satse på i fremtiden.

Ainsley Maitland-Niles 20 år: Han er en spiller som man til tider helt glemmer, men det er der egentlig ingen grund til. Han fik chancen sidste år i et par cup kampe, hvor han gjorde det ganske udmærket, og måske bedre. Han er blevet smidt rundt på højre backen, i centerforsvaret, på den centrale midt, på kanten og på wingbacken. Selvom vi mest har set ham på wingbacken, så mener han faktisk selv at han er bedst på midten. Ham her er der grund til at tro på!

Chuba Akpom 22 år: Chuba Akpom er efterhånden 22 år og man vil mene at han allerede nu måske burde have vist om man skulle holde fast i ham eller skippe ham afsted, men skader har sat en stopper for at han har kunnet vise om der er hold i ham. Han er efter en sæson udlånt til Brighton hvor han var med til at rykke dem op i Premier League, dog ikke med den største rolle, vendt tilbage til Arsenal, hvor han er gået permanent ind i førsteholdstruppen, så det kunne godt tænkes at det var i år han skulle vise sit værd.

Jeff Reine-Adelaide 19 år: Jeff er lidt i samme situation som Chuba. Han kom allerede ”frem” for to år siden, hvor han brød igennem til førsteholdet sammen med Alex Iwobi. Men en skade i slutningen af sidste sæson har holdt ham ude i et godt stykke tid. Han er offensiv midt med en masse driblefærdigheder, og udover det er han en ret stor spiller, der måske kan gøre at han kan blive sat lidt længere tilbage på banen, hvis det er nødvendigt.

Udover disse kan man nævne spillere som Matt Macey, Ben Sheaf, Charlie Gilmour, Marcus Mcguane, Jordi Osei-Tutu, Joshua Da Silva og Eddie Nketiah, som er nogle andre spillere vi i fremtiden kan sætte vores lid til. Derudover har man nogle spillere, der i denne sæson er udlånt for at få lidt senior erfaring i Cohen Bramall, Takuma Asano, Stephy Mavididi og Kelechi Nwakali.

Alle de nævnte spillere der ikke er på lån kan allerede få chancen for at vise hvad de kan når Arsenal på tirsdag tager imod Norwich på Emirates i Carabao cuppen, en cupturnering hvor Arsene Wenger gennem årene altid har stillet op med meget reservespækkede hold, for at give chancen til dem, der ikke spiller til hverdag.Seneste 3 nyheder om Arsenal Denmark
20. juni 2018 - kl. 20:34
Nyt om billetsalget til den kommende sæson

20. juni 2018 - kl. 20:30
Klubture i sæsonen 2018/19

10. juni 2018 - kl. 18:28
Nye Arsenal trøjer for 2018-19

Seneste 3 nyheder om Arsenal FC
20. juni 2018 - kl. 20:34
Nyt om billetsalget til den kommende sæson

20. juni 2018 - kl. 20:30
Klubture i sæsonen 2018/19

20. juni 2018 - kl. 17:06
Tysk invasion

Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
SpilXperten
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS
Afstemning

Hvem kunne du tænke dig som gæst til fanklubbens generalforsamling i 2018?
Sammy Nelson, Pat Rice eller én af de andre gamle legender
Emmanuel Eboué - han har brug for opmuntring
Ray Parlour - han har vundet mere end de fleste
David O'Leary - manden med flest Arsenal kampe
Perry Groves - han kan drikke hele fanklubben under bordet
Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser