Print | Tilbage

Bestyrelsesmøde på Graceland

Af Thomas Ballegaard 30-10-2017 - kl. 21:45

Der blev afholdt bestyrelsesmøde i Arsenal Denmark på Graceland i Randers i den forgangne weekend, og udover at gennemgå en række vigtige projekter for den igangværende sæson, benyttede bestyrelsen sig af lejligheden til at konstituere sig efter den nyligt afholdte generalforsamling i Farum.

Konstitueringen indeholdt ikke de store overraskelser, selvom der dog var ændringer i luften, idet Michael Ginnerup - tidl. Næstformand - havde valgt at trække sig fra bestyrelsen.
Ny Næstformand blev Preben Fogh, der har været med i bestyrelsen siden 1998 og bl.a. har virket som Kasserer i en årrække.

Thomas Ballegaard fortsatte som Formand på 18. år, mens Kenneth Neumann Sand fortsatte som Kasserer. Den øvrige fordeling i konstitueringen kan ses her.

Peter Høst gav en spændende og indsigtsfuld beretning fra sidste uges begivenhedsrige generalforsamling i Arsenal FC, hvor Arsenal Denmark jo har et sæde qua vores aktie i klubben.
Nok en gang var Wenger midtpunktet for mødet, der blandt andet indeholdt kritik af Formand Sir Chips Keswick og hovedaktionær Stan Kroenke fra USA.

Desuden blev der på bestyrelsesmødet i Randers drøftet årets gang i fanklubben med diverse fysiske møder samt telefonmøder, ligesom billetsituationen og de kommende udgivelser af GunActions blev vendt.

Medlemstallet blev debatteret grundigt, og flere forskellige tiltag vil blive sat i scene for at få vendt et begyndende fald i medlemstallet. Bestyrelsen hæfter sig bl.a. ved, at der er 15.000 følgere af Arsenal Denmark på Facebook men kun 2.200 medlemmer af fanklubben.

En ny hjemmeside står højt på bestyrelsens ønskeliste, og dette projekt får højeste prioritet i denne sæson. Peter Høst blev udpeget som projektleder på foretagendet, som forventes at tage sin form med det samme.

Det kan desuden nævnes, at bestyrelsen evaluerede den netop afholdte generalforsamling i Farum, ligesom næste års generalforsamling blev vendt. Bestyrelsen vil invitere Ray Parlour med som gæst og foredragsholder på dagen.
Koncentreret bestyrelsesarbejde på Graceland til muntre toner fra Elvis
Koncentreret bestyrelsesarbejde på Graceland til muntre toner fra Elvis
Seneste 3 nyheder om Arsenal Denmark
20. juni 2018 - kl. 20:34
Nyt om billetsalget til den kommende sæson

20. juni 2018 - kl. 20:30
Klubture i sæsonen 2018/19

10. juni 2018 - kl. 18:28
Nye Arsenal trøjer for 2018-19

Seneste 3 nyheder om Arsenal FC
20. juni 2018 - kl. 20:34
Nyt om billetsalget til den kommende sæson

20. juni 2018 - kl. 20:30
Klubture i sæsonen 2018/19

20. juni 2018 - kl. 17:06
Tysk invasion

Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
SpilXperten
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS




Afstemning

Hvem kunne du tænke dig som gæst til fanklubbens generalforsamling i 2018?
Sammy Nelson, Pat Rice eller én af de andre gamle legender
Emmanuel Eboué - han har brug for opmuntring
Ray Parlour - han har vundet mere end de fleste
David O'Leary - manden med flest Arsenal kampe
Perry Groves - han kan drikke hele fanklubben under bordet
Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser