Print | Tilbage

Nketiah: Det var overvældende at høre fansene synge mit navn

Af Mads Strack 26-10-2017 - kl. 12:30

Han blev dagens helt store helt og fik samtidig slået sit navn fast på Emirates Stadium, men i det efterfølgende interview valgte han dog at holde benene nede på jorden, mens der naturligvis stadig var stor begejstring at spore.

arsenal players match matchday
Ikke mere end 15 sekunder skulle der gå, før den 18-årige angriber, Eddie Nketiah, formåede at sætte gang i et positivt comeback, som han selv sørgede for at fuldende i tirsdagens 2-1-sejr over Norwich City i Carabao Cup.

Når man leverer sådan en optræden foran et hjemmepublikum bestående af tusindvis af klubbens fans, kan det selvfølgelig være svært at holde benene nede på jorden. Alligevel var det en ydmyg englænder, der kort efter kampen snakkede med Arsenals hjemmeside.

- Jeg er bare taknemmelig for, at bossen gav mig muligheden for at spille og vise, hvad jeg kan, lød det fra Eddie Nketiah, der dog alligevel ikke kunne undgå at udelade begejstringen fuldkommen.

- Det er som en drøm, der går i opfyldelse for mig at komme ind og score ikke bare ét, men to mål for at vinde os kampen.

Allerede ved udligningen til 1-1 begyndte stadionets mange tilskuere at synge stortalentets navn, dog uden alle sammen at kunne udtale det på den korrekte måde. Det betød derimod intet for Nketiah, som blot var overvældet over at få stemplet sit navn fast på Emirates Stadium.

- Jeg er bare taknemmelig for den måde, fansene støttede mig, det er fantastisk. Jeg var fan af klubben som barn, så at fansene stod bag mig på den måde var en drøm, der gik i opfyldelse. Det var overvældende at høre fansene synge mit navn, men jeg bliver samtidig nødt til at huske på, at jeg er her for at udføre et job og holde koncentrationen på kampen, men selvfølgelig er det en fantastisk følelse, fortalte Eddie Nketiah slutteligt.

Det bliver utrolig spændende at følge hans udvikling fremadrettet, og mon ikke vi får mere at se til ham inden sæsonens udgang?
Seneste 3 nyheder om Arsenal Denmark
20. juni 2018 - kl. 20:34
Nyt om billetsalget til den kommende sæson

20. juni 2018 - kl. 20:30
Klubture i sæsonen 2018/19

10. juni 2018 - kl. 18:28
Nye Arsenal trøjer for 2018-19

Seneste 3 nyheder om Arsenal FC
20. juni 2018 - kl. 20:34
Nyt om billetsalget til den kommende sæson

20. juni 2018 - kl. 20:30
Klubture i sæsonen 2018/19

20. juni 2018 - kl. 17:06
Tysk invasion

Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
SpilXperten
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS
Afstemning

Hvem kunne du tænke dig som gæst til fanklubbens generalforsamling i 2018?
Sammy Nelson, Pat Rice eller én af de andre gamle legender
Emmanuel Eboué - han har brug for opmuntring
Ray Parlour - han har vundet mere end de fleste
David O'Leary - manden med flest Arsenal kampe
Perry Groves - han kan drikke hele fanklubben under bordet
Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser