Print | Tilbage

Kaptajnen roser Giroud til skyerne

Af Pelle Kirchner 30-09-2017 - kl. 15:40

Torsdag aften skrev Oliver Giroud sig ind i historiebøgerne hos ”The Gunners” da han blev den 19. spiller til at score mindst 100 mål for klubben. Nu er flere af holdkammeraterne ude med rosende ord til den flyvende franskmand.

olivier giroud goal
Han har allerede scoret 100 mål for klubben, men vi har forhåbentlig mange flere mål i vente fra Oliver Giroud.
Arsenal besejrede torsdag aften hviderussiske BATE Borisov med hele 4-2 i en kamp som meget sent ville blive glemt. Oliver Giroud rundede nemlig en historisk og meget imponerende milepæl, da han rundede 100 scoringer for klubben. Denne bedrift er ikke gået ubemærket hen hos hverken fans eller holdkammerater. Det er især tyske Per Mertesacker som lader sig imponere af franskmandens attitude, professionalisme samt gåpåmod:

”Han betyder så meget for dette hold, og han fortjener den respekt som han har fået fra os alle. Selv når han ikke scorer mål eller får spilletid, tænker han aldrig på at give op. Han kæmper videre. Han er engageret og han er en ægte Arsenal-mand som tror at han kan hjælpe holdet til succes.”


Den store tysker er ikke ligefrem uenig i angriberens udtalelser, og tilføjer sågar at han fremstår som en kæmpe inspiration for alle unge spillere i klubben via. hans lederegenskaber:

”Han har fuldstændig ret. Oliver er den slags leder som enhver trup har brug for. Han har en stor indflydelse på de unge, og det gør ham nærmest uundværlig. Han er et fantastisk eksempel for de unge spillere i truppen, fordi uanset om han spiller eller ej, bidrager han altid med en masser energi. Se bare på indflydelsen han har når han bliver bragt på banen.”


Det er ikke kun Per Mertesacker, som har været ude i offentligheden og udtale sig positivt om Oliver Giroud. Aaron Ramsey har ligeledes fortalt, hvor meget han nyder samarbejdet med den franske spydspids.

Næste opgave for Oliver Giroud og co. er i morgen, når Arsenal tager imod Brighton Hove & Albion hjemme på Emirates Stadium med kampstart allerede fra klokken 13:00.

Seneste 3 nyheder om Arsenal Denmark
9. oktober 2017 - kl. 19:43
Klubture i sæsonen 2017/18

6. september 2017 - kl. 18:44
Arsenal Denmark generalforsamling 2017

31. august 2017 - kl. 13:29
OFFICIELT Chamberlain solgt til Liverpool

Seneste 3 nyheder om Arsenal FC
20. oktober 2017 - kl. 13:57
Wenger: Den sejr viser vores karakter

19. oktober 2017 - kl. 17:30
Debuchy er udtaget til kampen mod Røde Stjerne

16. oktober 2017 - kl. 18:14
Alan Shearer: Arsenal skulle have solgt Sanchez og Özil i sommers

Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
SpilXperten
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS
Arsenal Denmark Android App
Afstemning

Hvor ofte besøger du Arsenal.dk?
En gang om dagen
Måske et par gange om ugen
Højest en gang om ugen
Kun når jeg trykker ind via et link på facebook
Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser