Print | Tilbage

Hvem er Cohen Bramall?

Af Simon Christiansen 10-01-2017 - kl. 19:08

Arsenal har i dag bekræftet, at de har hentet den unge venstre back, Cohen Bramall, men hvem er han?

Den 20-årige venstre back, Cohen Bramall, kommer fra den semi-professionelle non-leauge klub, Hednesford Town, der til dagligt spiller i Englands syvende-bedste division.

I de seneste par måneder har flere klubber haft interesse for Cohen Bramall. Han har blandt andet været til to succesfulde prøvetræninger hos Crystal Palace og Sheffield Wednesday. Det var desuden i en træningskamp, hvor Sheffield Wednesday spillede mod Birmingham City, at Arsenals talentspejder, Brian McDermott, fik øjnene op for Bramall.

Bramall havde tidligere et fuldtidsjob hos den britiske bilproducent Bentley, men tirsdag den 20. december blev han afskediget fra jobbet. Dagen efter [onsdag den 21. december] ringende Bramalls agent, Lee Payne, og fortalte ham, at Arsenal ville have ham til prøvetræning.

Det var særligt Bramalls fart, stærke fysik, hans lyst til at løbe med frem i banen samt hans evner til at forstyrre modstanderens forsvar, der resulterede i, at han fik muligheden for at komme til prøvetræning hos Arsenal.

Cohen Bramall trænede med Arsenals førstehold under hele prøveforløbet, og han imponerede Arsène Wenger.

Wenger sammenligner Bramall med en ung Ashley Cole og beskriver ham som et meget spændende talent med en enorm fart. Bramalls fart skyldes blandt andet, at han er tidligere atlet. Ydermere fortæller Wenger, at Bramall har en god venstre fod samt en stor lyst til at gøre det godt.

Tilbage i februar 2016 udtalte Wenger, at han var overbevist om, at der fandtes nye stjerner i non-League klubberne, og han var klar til at tage chancen, hvis en af Arsenals spejdere fandt sådan en spiller – formodentlig er det tilfældet med Cohen Bramall.

Cohen Bramall har tidligere spillet som venstre kant, men Hednesford-managerne, Liam McDonald, omskolede ham til venstre back. Bramall har derfor også egenskaberne til at spille som kantspiller, hvilket betyder, at han sandsynligvis passer til den offensive back, som Arsenal ofte ønsker.

Man skal ikke forvente, at Bramall vil få en rolle på Arsenals førstehold i denne sæson. Han kommer fra en non-leauge klub til en af Europas største klubber, og det er naturligvis et stort spring. Det forventes derfor, at han har brug for tid til at vende sig til det høje tempo. Derudover er der i forvejen en hård konkurrence på Arsenals venstre back mellem Monreal og Gibbs, hvilket også gør det vanskeligt at bryde igennem.

Bramall vil derfor blive en del af Arsenals U23-hold i denne sæson. Til sommer vil han muligvis blive udtaget til Arsenals pre-season hold, hvor han forhåbentligt vil få muligheden for at vise sine kvaliteter frem.

Derefter må tiden vise, om han har evnerne til at få en rolle i næste sæson.

Se Cohen Bramalls flotte rabona-assist her:


Seneste 3 nyheder om Arsenal Denmark
10. juni 2018 - kl. 18:28
Nye Arsenal trøjer for 2018-19

6. maj 2018 - kl. 20:30
Nedsatte trøjer

24. april 2018 - kl. 21:47
Live streaming med Eurosport Player

Seneste 3 nyheder om Arsenal FC
10. juni 2018 - kl. 18:28
Nye Arsenal trøjer for 2018-19

14. maj 2018 - kl. 21:02
Pierre-Emerick Aubameyang begejstret for Arsenals fremtiden efter Wenger

6. maj 2018 - kl. 20:30
Nedsatte trøjer

Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
SpilXperten
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS
Afstemning

Hvem kunne du tænke dig som gæst til fanklubbens generalforsamling i 2018?
Sammy Nelson, Pat Rice eller én af de andre gamle legender
Emmanuel Eboué - han har brug for opmuntring
Ray Parlour - han har vundet mere end de fleste
David O'Leary - manden med flest Arsenal kampe
Perry Groves - han kan drikke hele fanklubben under bordet
Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser