Print | Tilbage

Giroud om gudemål: Jeg var heldig

Af Lasse Rene 03-01-2017 - kl. 09:00

Olivier Girouds skorpion-mål vil utvivlsomt stå tilbage som et af hans bedste mål nogensinde, måske endda også Arsenals. Målet var dog en anelse heldigt, hvis man spørger hovedpersonen selv.

arsene wenger
Som du kan læse på Arsenal.dk, rangerer Wenger Girouds mål i top 5 over de bedste mål, han har set i hans tid i Arsenal.

Lucas opsnapper en fejlaflevering, inden Hector Bellerin overtager bolden foran eget felt. Den hurtige spanier finder Giroud på midten, hvor franskmanden med hælen lægger bolden i fødderne på Xhaka.

Xhaka finder Iwobi, og Iwobi finder Sanchez, der slår et halvskidt indlæg en meter bagved Giroud i feltet. Chancen virker forspildt, men med hælen i en skorpionlignende stilling lopper Giroud bolden over målmanden i målet, og via overliggeren sender Giroud hjemmepublikum i ekstase.

Målet må utvivlsomt være et af Girouds bedste i Arsenal-karrieren, hvis ikke hele hans karriere. Det var dog ikke med fuld overlæg, at det gik, som alverdens Premier League-fans i har set om og om igen i de efterfølgende dage.

- Jeg var lidt heldig, men det var det eneste, jeg kunne gøre, for bolden var bag mig, så jeg prøvede at ramme den med hælen. Det var rart for mig og for holdet at kunne starte året med en sejr, sagde han til BBC.

Arsene Wenger var modsat Giroud mere end glad for at rose det fænomenale mål. Det er et mål, som han vil huske tilbage på på samme måde som de legendariske mål, Thierry Henry og Dennis Bergkamp har forkælet fansene med.

- Jeg har været forkælet med gode angribere gennem årene – som Bergkamp og Henry. Du husker dem, fordi de bliver forbundet med nogle helt specielle mål. Dette vil for evigt være Giroud-målet. Han gjorde det mål til kunst på grund af overraskelsen og skønheden i øjeblikket, sagde Wenger til BBC.

Med målet til 1-0 grundlagde Giroud 2-0-sejren, der sammen med Liverpools sejr over Manchester City spiller The Gunners op på en tredjeplads – ni point bag Chelsea på førstepladsen.

Seneste 3 nyheder om Arsenal Denmark
15. april 2018 - kl. 11:15
Vi har brug for din hjælp!

15. april 2018 - kl. 10:27
GunAction 4 er på gaden

13. april 2018 - kl. 20:26
Billetter til kampene mod Atletico Madrid og Burnley

Seneste 3 nyheder om Arsenal FC
21. april 2018 - kl. 10:31
Arsené Wenger stopper i Arsenal!

15. april 2018 - kl. 11:15
Vi har brug for din hjælp!

15. april 2018 - kl. 10:27
GunAction 4 er på gaden

Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
SpilXperten
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS
Afstemning

Hvem kunne du tænke dig som gæst til fanklubbens generalforsamling i 2018?
Sammy Nelson, Pat Rice eller én af de andre gamle legender
Emmanuel Eboué - han har brug for opmuntring
Ray Parlour - han har vundet mere end de fleste
David O'Leary - manden med flest Arsenal kampe
Perry Groves - han kan drikke hele fanklubben under bordet
Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser