Print | Tilbage

Medlemsfordele i Arsenal Denmark

Der findes 2 typer medlemskab af ARSENAL DENMARK: Et Almindeligt medlemskab og et Junior medlemskab.

Som Almindeligt medlem modtager du fanklubbens eget superflotte medlemsmagasin GunAction 5 gange om året. Du kan læse mere om GunAction her.

Som Junior medlem modtager du KUN GunAction 2, som udkommer før jul hvert år, men til gengæld modtager du minimum 2 gange i sæsonen en flot junior pakke med forskellige attraktive Arsenal goodies. Junior medlemskabet er primært rettet mod børn under 15 år.

Begge medlemsformer koster kr. 250,- pr. sæson og følger den engelske fodboldsæson (august – juli). Du kan melde dig ind ved at klikke her.

Uanset om du er almindeligt medlem eller junior medlem, så får du desuden en række medlemsfordele. Disse fordele er beskrevet nedenfor.
Medlemsfordele i Arsenal Denmark
BilletterSom medlem har du mulighed for at købe billetter til Arsenals hjemmekampe. Fanklubben råder over et begrænset antal billetter til alle Arsenals hjemmekampe og disse billetter er forbeholdt fanklubbens medlemmer.
KlubtureSom medlem har du mulighed for at deltage i fanklubbens klubture til London. Hver sæson arrangeres der 3-4 ture til London i forbindelse med en af Arsenals hjemmekampe. Fanklubben sørger for alt det praktiske i forbindelse med rejserne, herunder flybillet, hotelophold og naturligvis fodboldbillet til kampen.
BustureSom medlem har du mulighed for at deltage på fanklubbens busture til udekampe i Europa. Hver sæson arrangerer fanklubben busture til et udvalg af Arsenals udekampe i de europæiske turneringer.
HotellerSom medlem får du adgang til rabataftaler på hoteller i London. Fanklubben samarbejder med to hoteller i London, hvor medlemmerne kan overnatte til fordelagtige priser, når de er i London for at se Arsenal spille.
MerchandiseSom medlem får du masser af gode tilbud på merchandise. Fanklubben har jævnligt gode tilbud på udvalgte produkter, såsom spilletrøjer, bøger, t-shirts og DVD´er.
Arsenal på TVSom medlem af fanklubben har du mulighed for at se kampe på TV i selskab med andre Arsenal-fans. Over det meste af landet samles Arsenal-fans på lokale pubber og barer for at se Arsenals kampe sammen.
ArrangementerSom medlem får du mulighed for at deltage i fanklubbens arrangementer. Fanklubben arrangerer hvert år sit eget indestævne, udelukkende med deltagelse af Arsenal-fans. Herudover arrangerer fanklubben et udendørsstævne mod andre fanklubber. Endelig får du mulighed for at deltage på fanklubbens generalforsamling, hvor du kan få indflydelse på fanklubbens drift og hvor du kan møde en masse af fanklubbens øvrige medlemmer.
MedlemskortSom medlem af fanklubben får du et personligt medlemskort. Medlemskortet giver adgang til en række rabataftaler hos fanklubbens samarbejdspartnere. Fanklubben har eksempelvis indgået rabataftaler med flere pubber og barer i det meste af landet, som giver rabat på øl og vand, når Arsenal vises på TV.
Seneste 3 nyheder om Arsenal Denmark
5. december 2017 - kl. 13:22
Julesalg i Arsenal Denmarks webshop

5. december 2017 - kl. 12:52
Nye varer i webshoppen

22. november 2017 - kl. 19:43
Klubtur: Arsenal - Southampton

Seneste 3 nyheder om Arsenal FC
11. december 2017 - kl. 20:52
Arsenal møder Östersund i Europa League

9. december 2017 - kl. 15:58
14 mål og 8 assists - hvorfor er front-trioen så skarpe sammen?

8. december 2017 - kl. 19:34
Hårdt program venter for resten af december

Meld dig ind i Arsenal Denmark i dag
Merchandise fra Arsenal Denmark
Book din næste Arsenal rejse her
SpilXperten
GunAction
Tilmeld dit medlemskab til PBS
Arsenal Denmark Android App
Afstemning

Hvor ofte besøger du Arsenal.dk?
En gang om dagen
Måske et par gange om ugen
Højest en gang om ugen
Kun når jeg trykker ind via et link på facebook
Copyright © Arsenal Denmark 2002-2012 - Alle rettigheder forbeholdes - Sitemap - Handelsbetingelser